«El exilio albeldense en Francia» es presentarà dissabte a Albelda

El proper día 25 a les 19:00 , es presentarà a l'espai La Abadía d' Albelda el llibre "El exilio albeldense en Francia", de Eliseu Trenc Ballester.

El proper día 25 a les 19:00 , es presentarà a l’espai La Abadía d’ Albelda el llibre «El exilio albeldense en Francia», de Eliseu Trenc Ballester.

Esta publicació està editada conjuntament per L’Ajuntament d’Albelda i el CELLIT, Centre d’Estudis LLiterans. El llibre explica les vivències dels albeldans que van haver d’exiliar-se a França. El dibuix de la portada és de J. Miguel Oriach.

Eliseu Trenc Ballester va néixer a Mazères, a l’Ariège,el 1944 i viu a París. És fill de refugiats que van haver de fugir a França per motius polítics. Es llicencià en Lletres d’espanyol a la Sorbona el 1968 . Presentà la tesi de 3ème cycle d’Estudis Ibèrics Les Arts Graphiques de l’époque moderniste à Barcelone , sota la direcció del Profesor Paul Guinard, tesi que posteriorment li seria publicada a Barcelona, editada pel Gremi d’Indústries Gràfiques, en doble edició catalana i castellana, llibre que des d’aleshores ha esdevingut clàssic en aquesta matèria.

 

Tu publicidad


Banner 3
Aquí tu publicidad
Sitio web

Otras noticias

Ir al contenido