Sardinada Popular als Màrtirs de Camporells

La tradició de pujar als Màrtirs el primer diumengue de setembre es va recuperar fa un anys

La tradició de pujar als Màrtirs el primer diumengue de setembre es va recuperar fa un anys

Ahir, per tercer any consecutiu, l’Associació Camporrells Renaix va organitzar una sardinada popular a l’ermita dels Màrtirs, un cop acabada la missa en honor als patrons Sant Abdon i Sant Senén, i on es van repartir un munt de sardines a la brasa entre els més de cent assistents d’aquest any.

Des de l’associació pensem que la sardinada ha contribuït a revifar una tradició que i havia davallat els darrers anys i que a més de recuperar la pujada a l’ermita en aquesta data tant assenyalada pels veïns de Camporrells, i gràcies a les jornades mediambientals que hem organitzat darrerament, ens ha recordat com d’important és el patrimoni natural d’aquesta zona i que ara mateix aquest és el principal actiu de què disposen Camporrells i altres poblets del voltant per aconseguir el respecte i el reconeixement que mereixen.

Tu publicidad


Banner 3
Aquí tu publicidad
Sitio web

Otras noticias

Un recorrido digital por San Esteban de Litera y su historia a través de los recuerdos fotográficos de sus vecinos

La colaboración de los vecinos de San Esteban ha sido fundamental para la muestra permanente que San Esteban de Litera ha instalado en las calles de la localidad. Se trata de una selección de 37 fotografías, que van desde inicios del siglo XX y hasta la década de los 80, de todas las que el Ayuntamiento recibió de sus vecinos para la elaboración del libro ‘San Esteban de Litera. Historia viva de la villa y sus gentes’.